Magont och mörker

Alltså ibland känns det som att de här jäkla tisdagskvällarna är helt emot mig. Nu efter middagen fick jag världens magont (helt uppblåst) som inte gett med sig än. Sitter (ligger snarare) på bussen på väg till stallet nu och hoppas att det går över.

Och så är det mörkt också. Och jag är fortfarande galet trött på kvällarna. Andreas och mina kollegor känner samma sak. Förra året åkte jag till Thailand den 2-17 februari och just nu önskar jag att jag hade bokat in en liknande resa i år. Men det är bara att stå ut! Längtar så tills försommaren när det fortfarande är ljust vid den här tiden! Åh, underbart!

Så, nu har jag fått klaga lite över magont och mörker och hoppas därmed att det släpper! Några anti-magonts-tips, någon?

Kategorier allmänt

3 reaktioner till “Magont och mörker

  1. Usch, jag håller med! Är också ovanligt trött nu, särskilt mornar och kvällar… 😦

    Gilla

  2. Usch hoppas det går över! Känner också att jag bara tycker allt är tråkigt och är trött när det är såhär mörka dagar… Längtar till våren!

    Gilla

    1. Det gick över lagom till lektionen som tur var, tack snälla. Ja, det känns som man dras ner ordentligt av mörkret och kylan nu. Jag orkar inte träna och vill bara sitta hemma under en filt och öta godis typ… Tror att det är viktigt att komma ut och få lite dagsljus varje dag så nu ska jag tvinga ut mig själv och Sintra på lite längre lunchpromenader tror jag…

      Gilla

Kommentera gärna!