#Ryttarlivet100: Vinn unikt silversmycke!

ryttarlivet smycke top gray.png

Nu firar vi för fullt och jag hade ju utlovat lite kul överraskningar till er.

Nästan sedan starten har Elin, a.k.a. Fru Äpple, varit en trogen bloggläsare. Förutom hästtjej är hon också en fantastisk smyckesdesigner och jag har dreglat över hennes smycken på Instagram många gånger.

Och nu får NI chansen att vinna två av hennes alster!

Det här kan du vinna:

1:a pris: Halsband i form av en handsmidd hästsko i äkta silver på en 50 cm silverkedja. Stansas med valfritt namn eller ord eller som här, ”LIVE LAUGH RIDE”. Värde ca. 900 kr.
image1

2:a pris: Halsband i form av en handgjord dressyrbana i silverpläterad metall med en kulkedja av silverpläterad metall. Värde ca. 200 kr.

image3

Så här deltar du:

Via Instagram:

  1. Följ @ryttarlivet och @peaceloveandapples
  2. Posta tävlingsbilden
    1. Hashtagga ”@ryttarlivet, @peaceloveandapples, #ryttarlivet100″ i inlägget så att vi kan hitta bidraget. OBS! Du måste ha en öppen profil för att kunna vinna (se över dina inställningar!).
    2. Motivera varför just DU ska vinna med max 15 ord.

Via blogg:

  1. Posta tävlingsbilden ovan på din blogg och länka i inlägget till http://www.ryttarlivet.com samt https://fruapple.wordpress.com/.
  2. Motivera här i kommentarsfältet med max 15 ord varför just DU ska vinna. Kom ihåg att lämna din bloggadress så att vi kan hitta dig!

Tävlingen avslutas söndag 29 maj kl 23:59 och vi avgör vem som vinner utefter bästa motivering. Vinnarna av första- och andrapriset presenteras på Ryttarlivet.com senast onsdag 1 juni. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

ryttarlivet100

 

Annonser

Lektion nr 86

Tack för alla era härliga kommentarer och tips de senaste dagarna! Det är alltid lika kul när mobilen plingar till! Självklart ska ni även få se och läsa om resten av ridhelgen men ni får vänta lite till så jag hinner sortera bilderna och skriva ihop en ordentlig rapport.

Gårdagens lektion då? Om du följer mig (@ryttarlivet) på Instagrsm så såg du kanske att jag lade upp detta igår?

Här kommer en rapport från gårdagens lektion:

Jag var givetvis superpeppad och hade längtat hela veckan. Väl på plats får jag veta att ridläraren är ledig så vi ska ha en vikarie (typiskt!) och sedan blir jag tilldelad Miromiz. Jag har ridit honom tidigare en gång och han är av den lite segare sorten. Inte mitt förstahandsval nu såhär efter ferrarin, men men!

Eftersom Miromiz gick lektionen innan så hjälpte jag mina kurskamrater med deras hästar. Det känns kul att jag faktiskt kan hjälpa andra! Jag är ju väldigt lugn och orädd med nys hästar så jag visade och förklarade hur jag tänker. Kanske får bli ett separat inlägg!

Lektionen då? Vi övade i skritt och trav på volter och ställning. Jag tycker att jag lyckades helt okej ändå med att hålla igång Miromiz och genomföra alla övningar men det var seeeeegt. Sådär när man liksom måste kämpa sig igenom varenda övning och inte får nåt gratis. Dock måste jag säga att jag hade fått med mig mer självförtroende i ridningen sedan ridhelgen. Jag blev inte alls nervös eller osäker om något inte funkar, utan tänker framåt. Det är en skön känsla!

Och idag fick jag chansen att få med mig en ännu bättre ridkänsla till nästa vecka.

Kommer ni ihåg Lorre?

 
Efter att Leon och jag gick skilda vägar i somras har jag börjat sakna medrytteriet mer och mer. Samtidigt har jag inte vågat binda upp mig som medryttare eftersom jag reser så mycket i jobbet. Ingen vecka är den andra lik och jag kan inte ”signa upp mig” på en eller flera fasta dagar. Men så hörde Lorres ägare av sig efter att jag lagt upp ett foto på instagram (följ mig gärna @ryttarlivet ! 😊). Hennes förra häst stod i samma stall som Leon och vi träffades såklart där. Hon undrade om jag ville träffa hennes nya stjärna. Klart jag ville!

Första gången vi sågs myste vi bara och tog en promenad inne i ridhuset. Andra gången fick jag sitta upp och känna på honom i ridhuset och därefter på slingan utanför. Så här såg det ut:

Jag börjat alltid med att känna på gas och broms med många övergångar skritt-halt. Ibland blev han lite stark men allt eftersom hittade vi varandra.  
Jag kände även lite på traven och lite galopp. Lorre är lite vinglig (han är ju bara sju och reds in sent) men oerhört snäll och lyhörd. Och han verkar ha kul!

Här är det serpentinbågar i trav som gäller tror jag:

  
  
  
Avslutningsvis lite skritt utomhus:

  

Hur tycker ni att det ser ut, så här på första dejten? 😉

Gothenburg Horse Show

Är det några av er som ska till Göteborg nu i slutet av månaden? Och som har varit där förut?

Efter att ha haft superkul på SIHS i november är jag riktigt sugen på att åka ill Göteborg. Men helst vill jag få en ackreditering så att jag får möjlighet att fota och blogga riktigt ordentligt!

Ni har väl sett mina bilder från SIHS? Kolla in @ryttarlivet på Instagram! Charlotte Haid Bondergaard har publicerat en av dem på sin egen insta och lajkat flera. Jens Fredricson, Lisen Bratt och Emelie Brolin också! 🙂

Dessa bilder fotade jag från läktarplats, tänk om jag kan få lite bättre utrymme – då lovar jag på bildbomb!

2015/02/img_6879.jpg

2015/02/img_7140.jpg

2015/02/img_7273.jpg

Så, om du känner nån som känner nån som känner nån som kan fixa in mig med press/bloggackreditering så hojta! Jag nås här i kommentarsfältet eller på mejl ryttarlivet@gmail.com

Jag måste också hitta någonstans att bo och sällskap inte minst, så alla tips i världen är välkomna!

Kram och god natt!