PR & Reklam

Ryttarlivet.com är en svensk blogg om hästar och ridning. Bloggen följer både pressetiska regler och marknadsföringslagen. Alla åsikter, omdömen etcetera som publiceras på bloggen är helt mina egna och kan inte köpas eller påverkas av en tredje part.

Copyright
Allt material, så länge inget annat anges, ägs av mig och skyddas av upphovsrättslagen. Du får inte kopiera, sälja eller publicera något av Ryttarlivet.com’s material utan mitt tillstånd. Vill du använda bilder eller text? Kontakta mig via ryttarlivet@gmail.com. Vid återpublicering av mitt material ska en tydlig länk till ryttarlivet.com finnas.

Recensioner, pressutskick och produktprover
Recensioner och omdömen på bloggen genomförs och skrivs av mig själv och med produkter som jag köpt. Ryttarlivet.com tar tacksamt emot pressutskick, information, produktprover och eventinbudningar från företag eller PR-byråer. Produktprover och pressutskick som mottages testas noga innan en produktrecension skrivs. Jag garanterar inte att jag skriver om eller recenserar produkter som skickats till mig.

Om jag skulle ta emot produktprover, pengar eller annan ersättning för att skriva ett inlägg så märks detta tydligt ut som samarbete, reklam eller sponsring.

Ryttarlivet.com följer Internationella Handelskammarens regler för reklam och marknadskommunikation (ICC:s regler) och Reklamombudsmannens vägledande beslut och Konsumentverkets vägledning för marknadsföring i bloggar och sociala medier.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close