Mitt favoritcitat

Jag vet inte om ni läser Tyra Sjöstedts blogg? Jag har följt henne i många år, långt innan jag började rida. Hon verkar gå igenom en väldigt tuff tid psykiskt och dessutom har hon otur med djur som skadas. Kom att tänka på det här citatet, som är mitt absoluta favoritcitat, som i vart fall är en tröst för mig och ger styrka när saker och ting tycks gå emot en.

20140411-112010.jpg En lite utförligare variant av ordspråket ”efter regn kommer solsken”.

Har du något favoritcitat? Dela med dig i så fall! Jag älskar enkla, stärkande visdomsord.

Och Tyra – om du mot förmodan läser detta. Kämpa nu! Ge inte upp! It might be stormy now, but it can’t rain forever.

4 tankar på “Mitt favoritcitat

  1. Mitt fravoritcitat är ”varje gång du säger nej till någon annan så säger du ja till dig själv”. Jag har alltid varit för snäll och haft svårt att säga nej till folk, något som många gånger lett till att jag blivit utnyttjad och inte mått bra. Idag är jag bättre än någonsin på det (även om jag måste bli ännu lite bättre) och varje gång jag är nära att falla tillbaka i gamla fällor så upprepar jag den frasen i huvudet och faktum är att det funkar för mig 🙂

    Gilla

  2. Riktigt bra citat och det är ju så sant!

    sv: Ja, det var inte många historier som slutade lyckliga där inte.. Och inte blev det bättre när jag fick min första egna häst heller. Inlägg om det kommer i helgen! 🙂

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s