Lite om mig

Har inte mycket hästrelaterat att skriva om idag men imorgon lovar jag bättring för då är jag i stallet igen! Tänkte att jag kanske kunde berätta lite mer om mig – och så får ni i gengäld gärna berätta lite om er i en kommentar (och gärna länka om ni bloggar så jag hittar er!).

20131222-194015.jpgIsabella heter jag, är nyligen fyllda 27 år och bor med min sambo Andreas (28) och min lilla chihuahua-tik Sintra på snart 8 år. Vi kommer från olika stockholmsförorter, jag från östra och Andreas från södra sidan. Nu bor vi på Söder och trivs riktigt bra. Vi jobbar båda heltid, jag med marknadsföring i ett stort internatioellt bolag. Trivs som fisken i vattnet!

Jag är halvportugis och jag brukar ta till det som argument för att förklara varför jag, precis som min mexikanska hund, fullkomligt hatar kyla, regn och mörker. I år har jag preppat med D-vitamin för första gången, rekommenderas för er andra som känner er som halva ert riktiga jag under höst och vinter!

Annars då? Jag har körkort men kör inte bil (vi sålde den när vi flyttade till stan och nu är det bara kollektivt som gäller), jag är en gottegris av rang (faller handlöst för allt som är sött och en hel del till), jag älskar skor (älskar på riktigt alltså – ett par fina skor kan göra såååå stor skillnad på en dag), när jag säger skor menar jag högklackade skor, jag äter inte fisk & skaldjur (avskyr smaken från havet), men jag älskar att bada (& vågsurfa), måste ha varit fisk i mitt förra liv och vill därmed inte äta mina gamla fiskvänner.

Något mer ni vill veta? Fråga på i så fall!

Annons
Kategorier allmänt

5 reaktioner till “Lite om mig

 1. Jag hatar också fisk och skaldjur! Usch!

  Gilla

 2. ska bli jätteroligt att följa din blogg!
  jag är 33 och red jättemycket när jag var yngre, hade egna ponnyer, tävlade hoppning och jobbade med tävlingshästar efter gymnasiet.
  sen slutade jag rida och hade ett uppehåll på typ 10 år och för 2 år sedan blev jag medryttare på en häst.
  det var knepigt att börja igen efter så lång tid, men det mesta kom tillbaka rätt så snabbt.
  nu är jag nybliven mamma, så då fick det bli ett uppehåll igen, så får vi se hur det blir i framtiden 🙂

  Gilla

  1. Du hittar säkert tillbaka till ridningen, om inte snart så i vart fall när ditt barn kan sitta på en shettis för första gången 😉 jättekul att du hittat hit! Du måste ha massor av bra tips och tricks att dela med dig av, peppra på bara! God Jul!

   Gilla

 3. Kul att få lära känna dej lite mer än det vanliga !;D

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close