Snart dags igen!

20140222-005709.jpg

Imorgon (idag är det visst redan) ska jag rida på ridskolan jag troligtvis ska byta till igen. Jag provred ju där för två veckor sedan och blev alldeles till mig men tyvärr var det instruktörens sista dag. Imorgon (idag :)) ska jag därför provrida igen, men nu för den nya instruktören. Blir spännande! Får se om jag får rida söta Gracan (på bilden) igen eller någon annan denna gång. Rapport kommer någon gång under eftermiddagen/kvällen sen!

Vad ska ni göra i helgen?

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s