Lektion nr 18

20140305-141629.jpg

Fy sjutton vad jobbigt det var att säga hejdå till Betty igår! Vi har verkligen skapat ett band mellan oss (inte så mycket i ridningen men i boxen) och igår var hon mysigare än någonsin. Lugn och gosig! Jag kunde inte sluta pussa och krama henne! Finaste, sötaste Betty!

Igår var vi fem ryttare och hästar, mer lagom än förra veckans femton, och vi skrittade och travade på stor volt. Vi fick ganska mycket feedback kring vår sits (jag måste verkligen lära mig att sänka hälarna!!) och läraren höll även en ”quiz” om vanliga termer såsom flugor, stigläder, öppna volten etc etc. Betty och ett av de andra stona var riktigt slöa igår, har aldrig fått använda skänkeln så mycket på henne. Stundtals gick det ändå ganska bra. Mycket bättre än de allra första lektionerna i alla fall 🙂

En bra avslutning med andra ord. För er som kanske inte hängt med från början så började jag rida på denna ridskola men har inte känt mig helt nöjd med upplägg och fokus. Igår red jag min sista lektion där och kommer nu rida på en annan ridskola samt addera på med privatlektioner. Blir spännande att se hur det kommer påverka min utveckling. Jag är i vart fall glad att avslutet blev positivt – jag fick höra att jag är välkommen tillbaka när som helst och att de även kommer börja erbjuda privatlektioner (som jag tjatat om). Kanske kommer jag träffa Betty igen med andra ord. Vi får se!

7 tankar på “Lektion nr 18

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s