10 dagar kvar…

… tills min väninna C och jag drar till…..

20140317-215809.jpg
NEW YORK CITY!!!!

Japp, nästa fredag åker vi och det blir första gången på andra sidan Atlanten för mig. Jag kan inte riktigt beskriva hur peppad jag är, det ska bli helt fantastiskt! Vi kommer bo i en hyrd lägenhet i Alphabet City (sydöstra Manhattan) och nu vill jag ha alla era bästa NY-tips – shopping, sevärdheter, mat, kuriosa… Allt!

Kategorier allmänt

En reaktion till “10 dagar kvar…

  1. Åh så avis jag blir!

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close