Hemma igen! Nästan i alla fall…

20140411-103417.jpg

I tisdags landade jag på Arlanda, ganska så trött efter att ha varit vaken i över ett dygn. Igår var jag till och med tvungen att ta en kort tupplur på jobbet! Har aldrig hänt förut men någon gång ska ju vara den första, eller hur? 😉

Nu är det full fart framåt. Just nu sitter jag på ett tåg till Göteborg för att gå på mässa med jobbet. Åker hem igen imorgon. På fredag eftermiddag/kväll ska vi nog hämta vår bil som nu står i mina morföräldrars garage så att jag får köra den för första gången sedan köpet. Spännande! Jag tog körkort för sex år sedan (tror jag) men de senaste två åren har jag inte kört över överhuvudtaget. Vi sålde bilen när vi flyttade innanför tullarna och de gånger vi lånat en så har Andreas kört, han tycker helt enkelt att det är mycket roligare än jag.

Hur som helst, på lördag blir det alltså förhoppningsvis en biltur till stallet! Jag är faktiskt lite nervös inför lördag, både för bilkörningen och ridningen. Förra lektionen var ju lite nervig på en väldigt het häst så det hade varit skönt om jag fick rida underbara Gracan på lördag för att ”komma tillbaka” lite. Ni kan väl hålla tummarna för mig?

Nu kommer förhoppningsvis bloggen komma igång igen. Jag ska eventuellt, om plånboken tillåter, ta någon privatlektion också och så har jag ju två lektioner att rida igen nu när jag varit borta också. Gud. det känns som att det var evigheter sedan jag red nu!

Kategorier allmänt

2 reaktioner till “Hemma igen! Nästan i alla fall…

  1. Åh vad roligt att du är hemma! Hoppas du har haft det super! 😀

    Gilla

  2. Synd att du inte sa det tidigare, hade varit roligt att prata häst en stund. Jag pluggar i Göteborg.

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close