Himla typiskt

Idag tänkte jag göra en favorit i repris och åka ut till gamla stallet för att pyssla om Betty Boop. Drog på mig stallkläderna och smsade ridskoleägaren för att kolla om Betty var redo för lite omhäbdertagande. Fick svaret att hon går lektion kl 13 och eventuellt 15, 17, 19… Alltså ingen tid för pyssel för mig 😥 Så nu sitter jag på golvet med hunden i knät och undrar vad jag ska hitta på istället…

20140504-125557.jpg

Kategorier allmänt, personligt

2 reaktioner till “Himla typiskt

  1. Har de lektioner sju dagar i veckan? Har hört att oftast är söndag ridskolehästarnas vilodag, men kanske skiljer sig på olika håll i landet.

    Gilla

    1. Ja, hästhållningen där är kanske inte riktigt som man önskar – det är därför jag åker dit och pysslar om ”min” häst lite extra.

      Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close