Himla typiskt

Idag tänkte jag göra en favorit i repris och åka ut till gamla stallet för att pyssla om Betty Boop. Drog på mig stallkläderna och smsade ridskoleägaren för att kolla om Betty var redo för lite omhäbdertagande. Fick svaret att hon går lektion kl 13 och eventuellt 15, 17, 19… Alltså ingen tid för pyssel för mig 😥 Så nu sitter jag på golvet med hunden i knät och undrar vad jag ska hitta på istället…

20140504-125557.jpg

2 tankar på “Himla typiskt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s