Reselektyr

20140520-191005.jpg
Stod och valde mellan ett gäng hästtidningar och det blev till slut denna. Kändes som att den skulle passa mig bäst 🙂 Vilka (om några) hästtidningar läser du och varför?

5 tankar på “Reselektyr

 1. Hej Isabella. Jag är lite part i målet, så jag tycker du gjorde ett bra val. Hoppas att du hittade flera läsvärda artiklar i senaste Ridsport Special. Något som du är särskilt intresserad av och hade velat läsa mer om? /Aina

  Gilla

  • Jag tyckte om tidningen, och Kicki på Stallbabbel som fick ärva den av mig blev överlycklig 🙂 Jag skulle gärna läsa ett reportage om vuxna nybörjare, med tips och tricks och personliga berättelser. Kan man lära sig rida som vuxen? ”Hinner” man någonsin bli bra när man ligger 25 år eller mer efter ”alla andra”?

   Gilla

   • Tack Isabella för tipset. Det var en tanke som slog även mej, när jag upptäckte din blogg. Förmedlar ditt tips, så får vi se vad som händer./Aina

    Gilla

 2. Jag är nörden!! Läser alla jag kan komma över! Ridsport, Equipage, Hippson, Hästmagazinet, Baroque Horse. Älskar att plocka upp tjocka hästmagasin i andra länder och vårdar dom ömt. Har gamla nummer av Horse & Hound som jag inte vill slänga för det finns fina reportage. Favoriten? Ja, det kan växla beroende på vad jag är intresserad av vid varje givet tillfälle…. En riktig hästnörd läser ju allt man kan komma över. Och särskilt om det är på tjockt papper och illustrerad med fina bilder.

  Gilla

 3. Läser tyvärr aldrig några hästtidningar, känns som en onödig grej att slösa pengar på när man inte har så mycket pengar att röra sig med.. Men det är säkert riktigt intressant läsning! 🙂

  sv: Ja, den nya rastgården är verkligen riktigt stor och lyxig, dit ska jag gå fler gånger! 🙂

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s