Norrköping International Horse Show 1 juni, del 1

Sådärja, 800 bilder senare så har jag trattat ned dem till nåt tjugotal (okej, jag har ett gäng kvar att gå igenom, men ändå…). Det här var första gången jag var på en hopptävling och också första gången jag fotade ridsport. Jättekul! Jag har ju superdålig koll på både ryttare och hästar så tyvärr får ni klara er utan bildtexter, men hjälp mig gärna så uppdaterar jag eftervart!

Hoppas att ni gillar bilderna 🙂 Imorgon kommer del 2 inklusive winning round av 150 cm GP!BildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBild

OBS! Samtliga bilder är mina och är skyddade enligt upphovsrättslagen. Om du vill använda dem, så är det okej så länge du tydligt anger http://www.ryttarlivet.com som källa. Om du söker fler bilder av ett särskilt ekipage så mejla mig, ryttarlivet@gmail.com

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close