Nu bär det av igen

IMG_5830.JPGDen här hösten blir min mest intensiva någonsin tror jag. Bara i september ska jag åka till Amsterdam 3 x 3 dagar. Dessutom två konferenser och sex dagars mässa som ska avklaras! Eventuellt en tripp till Malmö också, vi får se. Dagarna kommer flyga iväg, det är ett som är säkert!

Mest längtar jag till torsdagarna (oftast torsdagar iaf) då jag får träffa Leon och lördagarna på ridskolan 🙂

2 tankar på “Nu bär det av igen

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s