Livet i en (holländsk) taxi

IMG_6171.JPGJaha, så var man här igen. Vid ett rödljus utanför Rijksmuseum i Amsterdam. Längtar mest till torsdag då jag får träffa Leon igen.

Just nu har jag för övrigt snöat in mig på att googla upp dressyrprogram. Jag skulle så gärna vilja testa att rida ett (mycket enkelt) program någon gång. Kanske ett mål när jag ridit 100 lektioner? Vad tror ni? Skulle jag kunna rida ett C1-program (det är det lättaste va?)?

Kategorier allmänt

8 reaktioner till “Livet i en (holländsk) taxi

 1. Hej! Jag tänkte bara berätta att vi har startat en bloppis där alla pengar vi får in går till bröstcancerfonden. Shoppa med gott samvete skulle man kunna säga! Kika gärna in, vi säljer hollister, klackskor, levis shorts osv, allt under 100lappen! Hoppas du inte tycker att denna kommentar var irriterande. Kram

  Gilla

 2. Det är jätteroligt att rida dressyrprogram! Jag tror absolut att du kan rida något kul program.

  Gilla

 3. Ja, det kommer du lätt att klara. Kanske Lätt B:1 också? Du kommer iaf att kunna rida igenom det utan problem men krävs att hästen går i rätt form för godkänd procent. Finns bra med bilder här: http://stallbacken.50webs.com/dressyr/program/LC-LA/LB1_2006.html

  Gilla

  1. Vi börjar nog med C:1 😉 ja, än så länge är jag inte så bra på att få hästen i form så det får bog dröja ett tag tills jag ger mig in i tävlingssvängen. Tack för bildtipset!

   Gilla

   1. LC:1 kan du säket tävla i om ett tag om du vill. LB:1 tror jag att du absolut träna på att rida igenom själv men kraven högre där på tävling. Det är kanonbra att rida igenom programdelar på träning för man måste planera sin ridning och vara noga med vägarna och att ha hästen format rätt på böjda spår osv. Mycket nyttigt! Kör så det ryker 😀

    Gilla

   2. En kommentar till bara… 😉 Om ni brukar ha tävlingar på din ridskola är ett tips att vara med som funktionär (brukar alltid behövas hjälp). Det är supernyttigt att t ex skriva domarprotokoll så lär du dig vad domarna tittar på i ett dressyrprogram.

    Gilla

   3. Tack snälla för alla tips! Det ska jag absolut kolla!

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close