Livet i en (holländsk) taxi

IMG_6171.JPGJaha, så var man här igen. Vid ett rödljus utanför Rijksmuseum i Amsterdam. Längtar mest till torsdag då jag får träffa Leon igen.

Just nu har jag för övrigt snöat in mig på att googla upp dressyrprogram. Jag skulle så gärna vilja testa att rida ett (mycket enkelt) program någon gång. Kanske ett mål när jag ridit 100 lektioner? Vad tror ni? Skulle jag kunna rida ett C1-program (det är det lättaste va?)?

8 tankar på “Livet i en (holländsk) taxi

   • LC:1 kan du säket tävla i om ett tag om du vill. LB:1 tror jag att du absolut träna på att rida igenom själv men kraven högre där på tävling. Det är kanonbra att rida igenom programdelar på träning för man måste planera sin ridning och vara noga med vägarna och att ha hästen format rätt på böjda spår osv. Mycket nyttigt! Kör så det ryker 😀

    Gilla

   • En kommentar till bara… 😉 Om ni brukar ha tävlingar på din ridskola är ett tips att vara med som funktionär (brukar alltid behövas hjälp). Det är supernyttigt att t ex skriva domarprotokoll så lär du dig vad domarna tittar på i ett dressyrprogram.

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s