Blääää – sjuk igen!!

Ligger helt däckad i soffan och väntar på Andreas som är och köper nån bedövningssprej på Apoteket. Jag minns inte när jag hade så här ont i halsen sist. Det gör ont ända upp i öronen och jag kan inte ens svälja saliven. Äckligt, jag vet! Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon och kan berätta vad vi gjorde idag.

Kram på er!

Annonser

En tanke på “Blääää – sjuk igen!!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s