Mitt mål: att rida Lätt C:1

Som ni vet har jag ju helt snöat in på ridning och lägger så mycket tid, pengar och engagemang jag kan på denna fantastiska hobby. Mitt mål är att så småningom kunna ställa upp i någon liten dressyrtävling och rida ett Lätt C:1. Nu har det kommit ett nytt program som gäller från 2015, har ni sett det?

IMG_6419.PNG
Länk till programmet i PDF-version
IMG_6420.PNG

Det här känns ju inte heeeelt omöjligt att klara av, men man ska ju göra det rätt och snyggt också. Vad tror ni, när kan jag klara av att rida detta? Ett mål måste ju ha ett slutdatum 🙂

Annons
Kategorier allmänt

4 reaktioner till “Mitt mål: att rida Lätt C:1

 1. Tycker det låter som ett bra och realistiskt mål! 😀

  sv: Jag ska skriva ihop ett inlägg om mina mål med Flingan.. håll utkik! 🙂

  Gilla

 2. Jaa absolut klarar du av det 😀 Ska bli så kul att följa 🙂

  Gilla

 3. Vad kul, det är klart det kommer gå! Träna på bara! 🙂 Ska du rida en riktig tävling eller har ni någon pay and ride i närheten? Det kan ju vara en idé också att börja med det. Lägg upp ett datum ihop med din tränare, så kan ni träna mot det målet! Men om du rider hästen i alla gångarter nu och kan sitta ner osv, så borde det väl vara rimligt nån gång i början av nästa år. Som sagt, du får kolla upp när det finns lämpliga tävlingar eller pay and ride. In på Tävlingsdatabasen och leta! Heja heja!

  Gilla

  1. Tack för peppen Ida! Jag tror att om det blir av så blir det på ridskolan (någon klubbtävling kanske) för jag tror inte att jag får tävla med min medryttarhäst. Jag ska prata med min ridlärare så får vi se vad hon säger 😉 Tack igen, din kommentar betyder mycket för mig!

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close