Bilder från kvällen

IMG_6451.JPG

IMG_6453.JPG

IMG_6454.JPG
Jag bestämde mig för att inte bara bjuda på fika utan middag också. Jag lagade cevapcici för första gången, blev faktiskt riktigt gott! Till efterrätt blev det cakepopsen som jag och min väninna pysslade med igår ikväll. Nu har mamma och pappa precis åkt hem efter en mysig kväll. Nu: soffläge!

I veckan blir det mer häst i bloggen igen. Hoppas ni får en mysig söndagkväll!

Kram på er!

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close