Jag vill ha DIN åsikt!

Jag skriver ju den här bloggen som en dagbok för mig själv men också för att kunna hjälpa andra nybörjare och kanske inspirera andra också med en nybörjares syn på ryttarlivet. Bloggen har snart varit igång i ett år och jag vill såklart göra den ännu bättre. Därför undrar jag vad DU helst vill läsa om. Snälla, ta 5 sekunder och rösta – det skulle göra mig otroligt glad!

Du kan välja ett eller flera alternativ – och lägga till om det är något du saknar.

 

När du har röstat kan du se vad andra har valt.

 

Ps. Kommentera gärna om du har särskilda önskemål eller kommentarer 🙂

1 tanke på “Jag vill ha DIN åsikt!

  1. Pingback: Det här vill ni läsa om | ryttarlivet.com

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s