En lite annorlunda födelsedag

Idag fyller jag år! Klockan ringde 05:10 och just nu sitter jag i en taxi på väg till Bromma Flygplats. Idag tar jobbet mig till Antwerpen, Belgien. Det är inget drömläge att vara bortrest i jobb på sin födelsedag men jag försöker se det positivt: unna mig en hästtidning på vägen ner och belgisk choklad på vägen hem imorgon 😉

Idag är det också ett år sedan jag fick ridlektioner i födelsedagspresent av Andreas. Tänk hur det här året hade blivit UTAN hästar. Känns ju så självklart nu men det hade det inte varit. Läs om världens bästa födelsedagspresent här!

8 tankar på “En lite annorlunda födelsedag

  1. Grattis!
    Tränar du enbart dressyr, eller blir det hoppning också? Tror inte att jag har läst om det i bloggen:) Och hur länge hade du ridit innan du åkte på ridläger i… Portugal? Eller vart det var:)

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s