Paketinslagning i sängen och ett tal om hästar

Idag fick vi agendan till morgondagens möte och självklart var det lite sista-minuten-förberedelser som krävdes. Dels ska vi alla köpa två små presenter var för max 5 EUR styck. Dessa ska slås in. Dels ska vi förbereda ett tal/ett ämne att tala om då en retorikcoach ska hålla kurs för oss i morgon.

Så därför ligger jag nu i hotellsängen med presentpapper prasslandes under datorn och ett ihophaffsat manus om ”Horses can change your life to the better”. Nu när vi fick veta detta så här sent kommer jag faktiskt inte ligga vaken och fixa med det där utan jag har skrivit ner några rader och det får duga för nu. Det är skönt att man har blivit äldre och dels inte trissar upp sig själv för sådant här, och dels har erfarenheten att veta att man klarar av det fastän man inte är förberedd till 1000%.

Presenterna då? Jag är ju på ett hotellrum och jag kan väl erkänna att jag saknar mina pyssellådor här med alla grejer man skulle kunna tänkas behöva för att fixa till ett par snygga paket av en flamingohatt och ett periskop (för det är alltså de två presenterna jag köpt 🙂 Hoppas nästan att jag själv får flamingohatten, den är bara så kul!). En rulle papper köpte jag med mig men jag hade ingen tanke på nåt snöre. Så nu har jag varit kreativ på rummet här, bad att få låna tejp och sax och så här blev det:bild 1 bild 2 bild 3Bristen på snöre gjorde ju att paketen blev supertrista. Så jag satte ihop en slipsliknande grej på den ena och en rosett på den andra. Superenkelt och superpiffigt! Har aldrig gjort det förr men det är ju mycket skojigare och finare än snöre tycker jag nu. Och billigare också 😉

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close