Tomtegröt och peppisar

Jag har blivit så himla dålig på att dokumentera sånt här men ikväll har vi Andreas f.d kollega som bott utomlands ett par år här på besök. Det är hans första dag hemma i Sverige igen så vi har bjudit på tomtegröt, vörtbröd, skinka och nu peppisar! Och jag har inte tagit en enda bild – så tråkigt! 😦

Jag hade tänkt ladda upp bilder och filmer här men det kanske får bli imorgon istället.

Är ni lediga nu? Vad har ni på agendan så här inför jul? Jag har jobbat idag och ska jobba hemifrån ett par timmar imorgon också. Så imorgon står jobb, bloggning och sedan matlagning (inför jul) på schemat!

Ser såååå fram emot ledigheten! Då blir det ny fart på bloggen kan jag lova 🙂

Kategorier allmänt

2 reaktioner till “Tomtegröt och peppisar

  1. Jag ska faktiskt jobba den 24, 25, 26 och sedan lite vid nyår. Dock är set något jag själv ha valt. Har nästan varit ledig en vecka nu och det känns skönt att kunna jobba lite. Som timanställd bestämmer man ju själv hur många timmar man vill jobba. Dock jobbar jag dag imorgon, vi firar ändå alltid på kvällen 🙂

    Gilla

  2. Sv: Jag jobbar som ekonomiansvarig på vaktmästeriet på Danderyds Sjukhus 🙂

    Gud vad jag längtar till i eftermiddag och 5 dagars ledighet! 😀

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close