Lite plåster på såren & vad tror ni om en årsresumé?

Jag skulle ut och handla mat idag och gick förbi Myrorna. Smet in och hittade tre ”nya” hästböcker till samlingen! 30 kronor betalade jag för alla tre. Lite plåster på såren för den inställda dressyrkursen.böcker

Känner ni igen någon av böckerna?

Jag har mejlat kontaktpersonen på ridskolan och frågat om vi inte kan hitta någon lösning ändå. Jag kan/vill ju inte rida programridningen utan att ha fått någon coachning alls (eller ridit hästen innan) men jag hoppas att de kanske kan ge mig en privatlektion och att jag sedan får rida hästen själv en timme också.

Tills jag får svar på det sysselsätter jag mig med det sista julstöket (laga grönkålspaj och rödbetssallad samt slå in Andreas julklappar) och så funderar jag på att göra en årsresumé här på bloggen. Hade det varit kul tycker ni? En sammanfattning av mitt första år som ryttare?

En reaktion till “Lite plåster på såren & vad tror ni om en årsresumé?

  1. Det vore jätteroligt med en årsresumé tycker jag! 🙂

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close