Snart firar vi tio år (!)

2015/01/img_5822.jpgHar jag berättat att jag och Andreas har varit ihop i tio år nu? Eller nu och nu, nästa onsdag om man ska vara petig 😉

Jag har i ett helt år tjatat på att vi måste åka på en tioårsresa (önskemål om vajande palmer och värmande sol). Nu blir det inte så. Men nåt ska det bli i alla fall! Vi kollar efter nån mysig långweekend i Sverige. Eftersom det nu är vinter får det gärna vara extra vintrigt (läs: mycket snö) så att vi kan varva mys och spa (?) med aktiviteter som längdskidåkning och kanske lite skoterturer? Eller en lång, härlig uteritt kanske?

Har ni några tips till oss?

2015/01/img_6939.jpg
Mina favoriter i en och samma bild ❤️

Kategorier allmänt

5 reaktioner till “Snart firar vi tio år (!)

 1. Stort grattis till er i förskott 😀

  Gilla

 2. Ni bor väl i Sthlm så då vete tusan om jag kan tipsa om bra ställen uppe i mina hemtrakter, det är ju lite långt för en långweekend att åka till Norrbotten om man inte flyger upp förstås.. 😉 Men det är fint!! Abisko, Björkliden, Ishotellet i Jukkasjärvi… ååååhh…. Men Åre-trakten är inte dumt heller faktiskt, jag har varit på ett jättemysigt ställe som heter Buustamon i Åre flera gånger. Det finns ingen väg ända upp till detta fjällhotell som ligger uppe på fjället, så man blir hämtad med bandvagn. i Årefjällen kan man göra allt. Åka skidor, mysa, äta gott, rida! http://www.buustamonsfjallgard.se, http://www.ottsjo.com/ridcenter.php Och grattis i förskott! Här firas det 12 år till hösten, men 10 är ju nåt speciellt! ❤

  Gilla

  1. Tack för tipsen! Vi har hittat ett ställe i sydvästra Lappland som jag hoppas på! Ser fram emot vintermys på riktigt!

   Gilla

   1. Å, låter härligt! 😊

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close