Ryttarprinsen

IMG_7378

Såg ni Ryttarprinsen på SVT igår? Jag tittade faktiskt på programmet från hotelrummet i Amsterdam (tack SVT play!).

Vad tyckte ni?

Jag blev faktiskt lite besviken. Dels på programmet, som jag inte tyckte hade varken samma härliga känsla eller trevliga tempo som Ryttareliten men också på Alexander som kändes så butter, otacksam och omogen. Han mognade såklart in i sin roll mot slutet, och han står för en fantastisk prestation – men man hade kanske önskat lite mer positiv energi, laganda och ödmjukhet. Men så är han ju ung också och han kommer säkert utvecklas massor de närmsta åren. Sedan reagerade jag på att han (som det såg ut) hade ett ganska kyligt band till hästen. Men vi får ju bara se bråkdelar av en hel dag.

Peder dock – vilken man! Jag älskade Peder och Lisen redan under Ryttareliten och tycker ännu mer om dem nu. Så jordnära, så härlig hästhållning, så positiv och lugn. Och en riktig lagspelare. Härligt att se!

Kategorier allmänt

2 reaktioner till “Ryttarprinsen

  1. Tittade precis på det och tycker som du att Alexander var lite kylig. Peder är som alltid en väldigt varm och go människa. Dock tror jag att Alexander hade det beteendet i början eftersom han dels säkert kände sig besviken på att ingen verkade ta hans resultat seriöst. Mot slutet tycker jag att han blir mer öppen och ödmjuk så jag tror att det helt enkelt har handlat om att han har känt att ingen riktigt har trott på honom och när han väl får visa det att det var rätt beslut så blir han mer ödmjuk. Sen får man inte glömma att han inte är så gamla egentligen 🙂 och som Malin skriver så verkar han vara rätt blyg och inte verkar vilja släppa in vem som helst för nära vilket gör att han säkert bygger upp en hård fasad 🙂

    Gilla

  2. Jag såg det. Håller med om att han såg sur ut hela tiden. Jag skulle tro att det bottnar i blyghet och osäkerhet i hans personlighet. Jag gissar att det också ger det kyliga bandet till sin häst. Han är nog obekväm med att vara framför kameran och är lite av en ensamvarg.

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close