Superglad

Japp, SÅHÄR glad är man när man kommer hem efter att ha hoppar tre hinder i rad (i galopp)!!! Eufori!! Berättar mer sen – nu mat!

Och hörrni – TACK för peppen innan! Ni är bäst!

Kategorier allmänt, hoppning

7 reaktioner till “Superglad

 1. Hej, fin blogg 🙂

  Har samma känsla i färskt minne, hoppade en serie med tre kryss i måndags 😀 superkul när man känner att man vågade och kunde ha kul 😀

  Tyvärr blev det sista lektionen på ridskolan för nu då jag måste ta uppehåll pga ekonomin 😦 tog upp ridningen igen förra året (red när jag var yngre) och känner igen mig mycket i din blogg. Blev ett intensivt hästår för mig med ridskola och medryttarhäst en kort period. Men nu blir det tomt på den hästfronten ett tag tyvärr, så ska bli kul att fortsätta följa din resa!

  /Amanda

  Gilla

  1. Tack Amanda! Vad synd att du inte kan fortsätta 😦 Kan du inte vara medryttare då, eller kanske hjälpa till i stallet/på ridskolan i utbyte mot att få rida lite?

   Det är så trist att ridning är så dyrt 😦 Det är ju pga det som jag inte har börjat rida förrän nu som vuxen. Men bättre sent än aldrig, eller hur? 😉

   Kul att du har hittat hit och tack igen!

   Kram, Isabella

   Gilla

   1. Får se hur det blir, kanske kan hoppa in nån gång när nån i gruppen inte kan rida. Hade medryttarhäst under en period, men vill utvecklas och få hjälp med ridningen, så kände inte riktigt att jag fick ut det jag ville av det just då. Vi får se om hästabstinens kommer smygande och hur jag då ser till att lösa det :p svårt att sluta tänka på ridning varje dag vilket man gör om man har det som hobby känns det som haha! Mycket tid läggs på bloggar, böcker och hästforum xD

    Gilla

   2. Åh, jag förstår. Men att tänka häst dag och natt har väl inte skadat nån 😉 Vilka forum hänger du på? Har helt missat att det finns?

    Gilla

   3. Oj det finns massa olika sidor. Om man googlar på olika hästfrågor man undrar över så brukar det finnas svar på olika forum.

    Gillad av 1 person

 2. Vad roligt att det gick bra! Härligt!

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close