3 reaktioner till “Här provas det stövlar!

 1. Hej! Jag har följt din blogg ett tag men har aldrig kommenterat.

  Hoppas att du hittar några bra stövlar! När mina gamla stövlar gick sönder (efter 10 års användning) ägnade jag timmar åt att leta nya. Jag hittade ett par som jag var nöjd med men fick reklamera dessa två gånger då blixtlåsen åkte ner när jag red. Det slutade med att jag köpte jodphurs och short chaps. Jag vill fortfarande ha ett par nya stövlar men det är en helt ok lösning. (En billigare lösning också, framför allt om du redan har ett par skor som du trivs med.)

  Gilla

  1. Hej Joanna! Vad kul att du har hittat hit och tack för din kommentar!

   Jag har ju ridit i jodphurs och shortchaps fram till nu och tycker att det är både bekvämt och praktiskt. Får se hur det känns med ridstövlar,
   om det är så mycket bättre som ”alla” säger 😉

   Stövlarna jag har köpt har en flärp som gör att dragkedjan inte kan åka ner. En ganska enkel lösning på det problemet tycker jag 🙂

   Gilla

 2. Härligt! Looking good! 🙂

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close