Gothenburg Horse Show – lördag kväll

Här kommer del 2 i rapporten från GHS 2015!

Efter en lååång dag med sex timmar i bilen och sedan fem timmar på mässan gick vi över till hotellet, slängde oss i sängen, käkade godis och tittade på sista delen av Mello. Sedan var det dags att fräscha till oss för att gå på Ryttarfesten i Gothia Towers.

Festen skulle starta kl 22 så vi kom dit vid 23 och döm om vår förvåning när det redan var fullt! Stämningen var lite halvbra så vi tog den galna hissen upp till tornets sky bar där vi tog en drink för att sedan åka ner igen någon timme senare. Och då var det party!

”Alla” var där – ryttare och storbloggare. 

Jag tyckte att det var helt otroligt löjligt att en del av de manliga ryttarna kom till festen i sina vita byxor. Alltså… Ja, ni ser nedan. Denise var bästa partysällskapet, vi hade superkul ihop!Och vi träffade Roffe i vimlet! Han var jätteglad och ställde gärna upp på bild 🙂Sedan fortsatte kvällen med fullt ös långt in på småtimmarna! Ryttarfesten var nog det bästa med hela helgen tycker jag!

Var någon av er också där?

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close