Lördagsmorgon



Sintra njuter av vårsolen och jag av helgfrukost och en hel drös med hästtidningar (tack Anna!). Om någon timme åker vi ut till Leon och ikväll ska vi hem till mina föräldrar och fira min mamma som har fyllt år. Känns som en komplett lördag! 🙂

2 tankar på “Lördagsmorgon

  • Hej Hjortehjerte! Tack snälla, och vad kul med en kommentar från Norge!

   Tidningen Allt om Dressyr gavs ut av Hästmagazinet och såldes t.ex. på Pressbyrån. Det är en jättebra tidning men tyvärr har Hästmagazinet lagts ner så jag vet inte om man kommer kunna få tag på dem något mer 😦 Utgivaren heter LRF Media, du kanske kan kontakta dem för att köpa gamla nummer?

   Lycka till!

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s