Lite av ett vakuum

bettanJust nu känns det som att jag står stilla och stampar och inte kommer någon vart. Det är lite av ett vakuum i ridningen. Jag och Leon har helt stannat av (eller backat?) i vår utveckling, på ridskolan går det sådär och jag går nu bara och väntar på 1. Leons flytt och 2. att hitta en privattränare.Det kanske märks i min uppdatering också – jag har liksom inget kul att berätta om! Jag tänkte slänga upp en liten undersökning snart så jag får reda på vad ni vill läsa mer om, då kanske jag får en massa nya idéer!

På torsdag blir det i alla fall lektion på ridskolan och jag tror att vi ska hoppa igen (!). Det ser jag verkligen fram emot så håll tummarna nu att det blir så 🙂 Ska verkligen försöka be någon ta några bilder eller filma en snutt då!

Annars så närmar sig ju påsken med stormsteg. Påskpyntar ni och så? Jag gjorde det kanske de första åren efter att vi flyttat hemifrån men jag har helt kommit av mig, haha! Det kan i och för sig delvis bero på min mycket allergiske pojkvän (det var ju mest björkkvistarna jag var förtjust i…). För vår del blir det familjesammankomster fredag och lördag men södag och måndag hoppas jag kunna spendera lite tid i stallet. Minst en dag blir det hos Leon och så funderar jag på att kanske besöka min gamla ridskola, den jag började rida på, och trotjänaren Bettan (på bilden ovan), som för alltid har en speciell plats i mitt hjärta.

Vad har ni för påskplaner?

Kategorier allmänt

4 reaktioner till “Lite av ett vakuum

 1. Ja hälsa på Bettan <3! Håller med de andra, du är jätteduktig och din passion märks,. Det är ofta det där "tillbaka" steget som skapar mycket större steg framåt. Tycker du ska testa att rida för min Ridlärare Sara (Centrerat), vi kan åka till Ledinge 40 min från stan, eller så kommer hon till Värmdö ibland. Ses på påskafton 🙂

  Gilla

 2. Ibland kommer de där svackorna och när man kommer ur dom brukar allt kännas ännu bättre och lättare! Du vet, 2 steg fram, 1 bak är väl mer regel än undantag i vår sport 🙂

  Jag tycker du är superduktig, keep up the good work! 😀

  Gilla

 3. Jag vet vad jag ska göra i påsk! Vi har dressyrtävlingar långfredagf (ponny) och påskdagen (häst) på ridskolan (Vällingby Ridsällskap) så det kommer att bli fullt ös hela helgen. Från tidig morgon till sen kväll med att förbereda, organisera, genomföra och t.o.m. tävla själv. Ska bli fantastiskt kul som vanligt. Jag hoppas på fina ritter, duktiga ekipage, helst bra väder men det ser kanske inte så hoppfullt ut med den delen och förstås att det går bra för våra hemmaekipage.

  Gillad av 1 person

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close