Skärtorsdag och djupvattengympa

Forsgrenskabadet

God morgon!

Idag är jag rätt så nöjd med mig själv. Klev upp klockan 06 för att ta mig iväg på 45 minuters djupvattengympa. Det är jag och damerna, men jag bryr mig inte. Djupvattengympa (jag kör utan flythjälp) är riktigt bra för oss ryttare. Man tränar hela kroppen, mycket coremuskulatur, balans och rörlighet. Du måste hela tiden ha koll på din viktfördelning för att inte hamna fel i vattnet, eller under ytan. Dessutom tycker jag att det är rätt så kul! Varierande övningar och musik. Och så är det ju skonsamt så klart. Så om ni inte har testat vattengympa så gör det! Jag har inte testat vanlig vattengympa (där man når ner till och kan stå på botten) men det är säkert bra det med, om än lite mindre krävande.

Nu sitter jag i alla fall och jobbar för fullt för att kunna ta påsk snart. Ikväll bär det av till ridskolan och jag hoppas, hoppas att vi ska hoppa! Vi hörs!

2 reaktioner till “Skärtorsdag och djupvattengympa

  1. Jag har testat vanlig vattengympa, det var huuur tråkigt som helst.. Sen har jag även testat djupvattenlöpning! Det var sjukt jobbigt haha! 🙂

    Gilla

    1. Hahaha! DjupvattenLÖPNING? Det låter sjukt effektivt! Tror tyvärr inte de har det på simhallarna här dock…

      Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close