Förkylning och mexmat

  

Hej hallå vänner! Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen som består av två delar: 

1. Jag saknar inspiration just nu. Jag kommer ingen vart på ridskolan och hittar ingen att träna med Leon för. Tappat gnistan lite.

2. Jag har varit förkyld. IGEN. Vad tusan är det för fel på mitt immunförsvar?! Jag har hittat den gemensamma nämnaren för samtliga virussjukor jag fått på sistone: tunnelbanan. Det är helt otroligt men jag åker nästan aldrig kommunalt längre (har promenadavstånd till jobbet och tar bilen till stallet) och de väldigt få gånger jag åker lyckas jag fånga nåt äckligt virus och bli sjuk! Men nu har jag iaf hittat en hälsokostkur som verkar göra susen. 

Eftersom jag mådde bätte idag så följde jag med på den middag som var planerad med jobbet. Vi testade ett nytt hajpat mexställe i stan – YUC! Trevligt och god mat till rätt bra pris faktiskt. Kan absolut tänka mig att gå dit igen!

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close