Jag behöver er hjälp!

  

Den sista tiden har jag inte känt mig som vanligt. Den här annorlunda känslan har yttrat sig genom akut trötthet, ointresse att läsa bloggar, febril men ofruktsam tankeverksamhet, handsvett och en mycket dåligt uppdaterad blogg. Jag lider av akut bloggtorka!

Jag ser att ni är många som klickar in varje dag och jag vill så gärna leverera nåt nytt och spännande varje dag men just nu står det bara still. Jag har varken lusten eller inspirationen. Så jag hoppas på er hjälp för att komma ”back to blogg”!

Säg mig – vad vill just DU att jag visar upp/skriver om på bloggen nu i dagarna? Alla tips belönas givetvis med länkning när (om) jag skiver om ämnet.

Hoppas, hoppas jag blir ”frisk” snart!

5 tankar på “Jag behöver er hjälp!

  1. Det är inte lätt det där när bloggmotivationen tryter – samtidigt ska man inte känna sig pressad till att man måste skriva något eller ständigt hålla sig uppdaterad på andra heller.. ”Bättre säga något när man har något att säga” – som de brukar heta 😉 För min del som är rätt ny läsare skulle ja gärna vilja läsa lite mer om dig och ”ditt hästliv” – vart började ditt hästliv med hästar, ridning osv och vart står du idag?

    Gilla

    • Tack Maria 🙂 Det är bara det att det syns direkt i statistiken om jag inte uppdaterar dagligen och det vore så tråkigt om ni läsare försvann under bloggtorkan och inte hittade tillbaka sen när jag kommit igång igen… 😦

      Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s