Jag behöver er hjälp!

  

Den sista tiden har jag inte känt mig som vanligt. Den här annorlunda känslan har yttrat sig genom akut trötthet, ointresse att läsa bloggar, febril men ofruktsam tankeverksamhet, handsvett och en mycket dåligt uppdaterad blogg. Jag lider av akut bloggtorka!

Jag ser att ni är många som klickar in varje dag och jag vill så gärna leverera nåt nytt och spännande varje dag men just nu står det bara still. Jag har varken lusten eller inspirationen. Så jag hoppas på er hjälp för att komma ”back to blogg”!

Säg mig – vad vill just DU att jag visar upp/skriver om på bloggen nu i dagarna? Alla tips belönas givetvis med länkning när (om) jag skiver om ämnet.

Hoppas, hoppas jag blir ”frisk” snart!

Kategorier allmänt

5 reaktioner till “Jag behöver er hjälp!

 1. sv: Men ABSOLUT! 😀 Hur ser det ut för dig redan i helgen?
  Då får du nog garanterat lite bloggsinspiration igen! 😉

  Gilla

 2. Det är inte lätt det där när bloggmotivationen tryter – samtidigt ska man inte känna sig pressad till att man måste skriva något eller ständigt hålla sig uppdaterad på andra heller.. ”Bättre säga något när man har något att säga” – som de brukar heta 😉 För min del som är rätt ny läsare skulle ja gärna vilja läsa lite mer om dig och ”ditt hästliv” – vart började ditt hästliv med hästar, ridning osv och vart står du idag?

  Gilla

  1. Hej Emelie! Jag kan absolut göra en liten sammanfattning 🙂 Ska in och kika på din blogg nu! Kram

   Gilla

 3. Äh, ta ett brejk om du inte är sugen. Du får göra comeback när Leon flyttat och du hittat en tränare 😊

  Gilla

  1. Tack Maria 🙂 Det är bara det att det syns direkt i statistiken om jag inte uppdaterar dagligen och det vore så tråkigt om ni läsare försvann under bloggtorkan och inte hittade tillbaka sen när jag kommit igång igen… 😦

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close