On the road (sky) again

Ni som följt mig ett tag vet att jag flänger hit och dit en del med jobbet. Idag styr jag kosan mot Helsingfors men kommer hem igen redan ikväll (skönt!). På fredag bär det nämligen av till flygplatsen igen och jag blir borta minst till och med tisdag. Berättar mer om det sen!

Har du inga frågor om medryttarlivet till mig som jag kan svara på ikväll (se inlägget nedan)?

Önskar dig en superhärlig dag! ✨

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close