På väg mot Hälsingland!

   Jag hann tyvärr inte med att skriva ihop ett inlägg om gårdagen varken igår kväll (då jag var på jobbmiddag) eller idag då jag har jobbat och handlat och packat inför midsommar — men det kommer – jag lovar!

Nu sitter vi sedan ett par timmar tillbaka i bilen på väg upp till Hälsingland där vi ska fira midsommar. Mysigt!

Hur firar du midsommar? Jag är nyfiken!

2 tankar på “På väg mot Hälsingland!

  1. Mysigt, för två år sedan började jag midsommar med att flaskmata ett lamm i helsingland! 🙂 I år blir det lugnt, bara med pojkvän, syster och hund. Jag och syrran ska ta en tur i skogen (antagligen i regnet) med min medryttarhäst och min mosters häst. 🙂

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s