Loppis på lördag!

  

Jag är ledsen att bloggen fått lida lite nu de senaste dagarna. Som ni vet har jag varit på tjänsteresor både tors-fre och sedan sön-tis. Idag var det fullt ös på jobbet (ingen aning hur jag ska hinna klart innan semestern) och jag kom inte iväg förrän kvart i sex.

Då mötte Andreas upp mig och Sintra för en promenad och glass i värmen (hur underbart är det inte just nu?!). Därefter åkte jag hem till Leons ägare med hans sadel som jag hade kvar i bilen sedan i lördags. Och de senaste timmarna har jag ägnat åt att rensa ur mina garderober!

På lördag ska jag nämligen sälja av allt jag inte behöver på Täby Galopp. Kom förbi vettja!

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close