6 tankar på “De senaste dagarna

  1. Låter som härliga dagar! 🙂

    sv: Ja det är ju jätteroligt! Jag googlade lite och kom in på någon sida, minns inte vad den heter, och där hittade jag flera stycken som jag mailade till! 🙂 Men duu.. det var lite väl längesedan vi sågs! Hur ser det ut för dig framöver? Är så nyfiken på att se hur du bor! 😀

    Gilla

    • Jaha, vad kul! Du måste komna på vad den heter ju och tipsa alla om den! Jag ses jättegärna när jag är hemma igen. Vet dock inte exakt bär det blir men börjar jobba den 10 augusti så då är jag hemma igen åtminstone 😉 Kram!

      Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s