Älskade hästar och älskade hästvänner – jag har saknat er!

  
Hej!

Det var länge sedan vi hördes sist. 
Leon flyttade ut på bete långt bort i maj och när hemflytten närmade sig fick jag tyvärr veta att han skulle flytta utomlands. Jag tappade helt stinget. 

Men så för ett par veckor sedan saknade jag hästar så mycket att jag började fundera på hur jag skulle kunna börja igen. Jag hade ju sagt upp min plats på ridskolan för att börja rida privat med Leon. Nu blir det inte så och jag fick helt enkelt skapa mig en ny plan för hösten.
För länge sedan fick jag ett långt och fint mejl från en bloggläsare. Hon skrev att hon kände igen sig i min resa och skrev bland annat 

”Allt eftersom intresset växer sig större, ställer man också högre krav på utbildningen för att komma vidare i sin utveckling. Det verkar som om det är där du är nu. Jag har varit där. Man inser att det inte bara är val av ridskola som är det viktiga utan även valet av instruktör.”

Vi mejlades lite fram och tillbaka men jag hade ju min plan med Leon framför mig. När allt nu kastats omkull kontaktade jag henne igen och hon var snäll nog att ta mig på en rundtur på hennes ridskola och för att träffa hennes instruktör.

Och där och i en av hennes grupper har jag nu fått en fast plats. Jag lovar att berätta mer men vi får ta det lite pö om pö!

Berätta nu – hur har det gått för er sedan sist? Hur mår ni, vad har hänt? Jag har saknat er!

16 tankar på “Älskade hästar och älskade hästvänner – jag har saknat er!

 1. JA! Du är tillbaka! Äntligen! Har saknat denna blog så mkt!
  Har inte hänt så mkt med min ridning, var tvungen att operera bort blindtarmen så har inte fått rida på 1 månad haha! helt hemskt!

  Så kul att du är tillbaka! Ser framemot alla nya inlägg! 🙂

  Gilla

 2. Vad roligt! Tänkte faktiskt på dig för några veckor sedan när jag träffade på en häst som var väldigt lik din Leon. Ska bli kul att följa dina nya äventyr om du väljer att dela med dig såklart =)

  Kram från Amanda

  Gilla

 3. Ååh så kul att ha dig tillbaka! Ska bli så roligt att läsa om hur det går för dig. Det är väl såhär: en gång hästmänniska – alltid hästmänniska 😉

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s