En klantig miss

saknadenIdag skulle jag ju till ridskolan och gå på clinic/teorilektion. Temat var stilhoppning och jag som inte kan ett jota om detta såg faktiskt fram emot lektionen, även om jag gärna hade ridit!

Vaknar före klockan, slöar i sängen, går in på ridskolans hemsida för att kolla in julkurserna – och upptäcker att teorilektionsjäkeln redan har börjat! Klockan var ett par minuter över elva och allt var igång. Jag som hade planerat att vara där till klockan 13. Så. Himla. Tråkigt.

Så, jag är ledsen men det blir inga skojiga bilder och iakttagelser från idag (bjuder dock en på en tidigare opublicerad bild på mig och Leon (fy sjutton vad jag saknar honom, och att rida regelbbndet!!!). Istället har jag och Sintra såsat runt hemma, fixat med lite grejer och inte mycket mer än så.

Hoppas din lördag har varit skojigare och hästigare än min!

Ps. Har du röstat på vad du vill att jag ska blogga om framöver? Tänkte planera lite för bloggen nu i helgen så din åsikt är viktig!

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close