Bröllopsfix och ridinspo

Idag har jag, förutom jobbat, städat och tvättat hunnit med att både prova 10 brudklänningar (tyvärr hittade jag inte ”the one”) och besökt både tryckeri och pappershandel för inbjudningskorten. Så kul att vara igång med allt! Och så skönt när man hinner med så mycket på en dag! 💪

Nu ligger jag nedbäddad i nytvättade lakan och kollar ridinspo. Det delas ju mycket filmer just nu med NH-tema, där det rids utan träns och grimma och gärna också barbacka. Jag är verkligen inte där än, men jag tycker det är fantastiskt att se!

Kvällens inspofilm blir denna:

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close