Nybadad och hästtankad

  

Sådär, nu har jag tagit ett lååååångt och alldeles för varmt bad (hej rödfejs!) för att tina upp efter ett par timmar i stallet och på hästryggen. 

Jag var och hälsade på Lorre igen och vi skrittade runt området, en slinga på ett par kilometer, tillsammans med Lorres ägare som gick bredvid. Han fick sig en liten skada på vänster bak för ett par veckor sedan så de tar det lite lugnt just nu. Det passar mig helt perfekt eftersom jag tycker att man ändå ska lära känna varandra just så, med promenader vid hand eller lugna turer ute i naturen.

Lorre skötte sig exemplariskt, vi mötte både bilar, andra ridande ekipage samt en travhäst med sulky utan problem. Jag märker att han är lite vingligare att rida än de (ridskole)hästar jag är van vid, så man får hålla koll på skänklarna och rama in honom. Lite nytt för mig men nyttigt att lära sig använda benen!

Så härligt i alla fall att få tanka på med lite häst igen! Älskar att borra in näsan i deras päls. Och att rida ut i naturen förstås!  Planen är att träffa Lorre igen under ”jullovet” så det ser jag verkligen fram emot. Och så hoppkursen som närmar sig! Hoho, det här blir ett härligt lov!

Vad har ni för planer i mellandagarna?

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close