Trött!

  
Ser ni att jag börjar titta vindtirigt? Mina ögon liksom dras ihop när jag blir trött och efter den här galet intensiva jobbveckan på resande fot så är jag helt slut! 

Jag sitter på Miami International Airport just nu – och fryser! Antingen är det jag som bara är trött eller börjar bli sjuk eller så är det fel på ventilationen för jag sitter med dubjacka och halsduk och fryser ändå, haha!

Bättre har det dock varit i veckan. Den här jobbresan har varit riktigt häftig. Utmattande men superkul! Först New York, därefter en natt i Miami, en kryssning till Bahamas (!) och idag har jag fått njuta av lite sol i Fort Lauderdale. Det är ju så att man får nypa sig i armen.

   
    
    
    
 
  

Kategorier allmänt

En reaktion till “Trött!

  1. Wow vad du får uppleva! Men förstår att du är trött efter en så intensiv vecka! 🙂

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close