Ska jag klä mig som en greve?


Idag har jag och Andreas firat 11 år som par samt att vår minisemester (ridweekend fredag-söndag) startar ikväll. Jag bad Andreas om ”ett litet glas till”, se ovan. Haha!

Inför imorgon har jag inte hunnit fundera så mycket men Andreas undrade ”ska jag klä mig som en greve”? Hahah, ridning uppbringar verkligen en viss image av flärd – hos dem som INTE rider (för vi som gör det vet att en stor del handlar om sjukt mycket hår, svett och bajs, inte sant? ;)). Se även inlägget nedan på samma tema…

Vi får se vad som åker med i väskan till slut men imorgon bär det av i alla fall! Superkul!

Kategorier allmänt

2 reaktioner till “Ska jag klä mig som en greve?

  1. Var det nu ni skulle till Wirsbo? Jag ska dit i maj! Hoppas ni får det underbart, fantastiskt ställe det där! Om det nu är dit.. har för mig att du fick det i present? Eller om jag är helt förvirrad… 🙂

    Gilla

    1. Jo det är här jag är! Hörde av Sofhie att ni ska hit i maj 😉

      Gillad av 1 person

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close