Lektion nr 86

Tack för alla era härliga kommentarer och tips de senaste dagarna! Det är alltid lika kul när mobilen plingar till! Självklart ska ni även få se och läsa om resten av ridhelgen men ni får vänta lite till så jag hinner sortera bilderna och skriva ihop en ordentlig rapport.

Gårdagens lektion då? Om du följer mig (@ryttarlivet) på Instagrsm så såg du kanske att jag lade upp detta igår?

Här kommer en rapport från gårdagens lektion:

Jag var givetvis superpeppad och hade längtat hela veckan. Väl på plats får jag veta att ridläraren är ledig så vi ska ha en vikarie (typiskt!) och sedan blir jag tilldelad Miromiz. Jag har ridit honom tidigare en gång och han är av den lite segare sorten. Inte mitt förstahandsval nu såhär efter ferrarin, men men!

Eftersom Miromiz gick lektionen innan så hjälpte jag mina kurskamrater med deras hästar. Det känns kul att jag faktiskt kan hjälpa andra! Jag är ju väldigt lugn och orädd med nys hästar så jag visade och förklarade hur jag tänker. Kanske får bli ett separat inlägg!

Lektionen då? Vi övade i skritt och trav på volter och ställning. Jag tycker att jag lyckades helt okej ändå med att hålla igång Miromiz och genomföra alla övningar men det var seeeeegt. Sådär när man liksom måste kämpa sig igenom varenda övning och inte får nåt gratis. Dock måste jag säga att jag hade fått med mig mer självförtroende i ridningen sedan ridhelgen. Jag blev inte alls nervös eller osäker om något inte funkar, utan tänker framåt. Det är en skön känsla!

Och idag fick jag chansen att få med mig en ännu bättre ridkänsla till nästa vecka.

Kategorier lektioner

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close