Väldigt tidig morgon

God morgon! Jag sitter redan i en taxi på väg ut till Arlanda och klockan är fem (puh). Jag har bilder och filmer både från lördagens och tisdagens lektion i systemkameran men tyvärr har jag inte hunnit med att föra över dem till datorn än. Så ni får hålla ut liiite till. Även de sista rapporterna från Wirsbo ska ni få såklart! Jag kommer hem sent ikväll men imorgon eller i helgen ska jag försöka hitta lite tid.

På tal om bilder och filmer, även om man inte har en blogg så kan jag verkligen rekommendera er alla att be en familjemedlem eller vän följa med till stallet någon gång och filma! Det räcker med ett par snuttar på mobilkameran för att upptäcka saker i sin ridning, såväl bra som dåliga, att lägga fokus på. Ofta känner man ”Ahaa! Nu fattar jag vad ridläraren menade med det där”. 

Alla mina filmer kan ni hitta på Ryttarlivets youtubekanal, tyvärr ligger de inte i tidsordning (har inte lyckats få ordning på det än) men det finns i alla fall en hel del där från dessa två år. In och kika! 🙂

  
Vad har du för planer för denna torsdag?

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close