Den lodräta sitsen

  
Åh jag blev så glad när jag gick igenom bilderna Andreas tog på långfredagen och jag ser att min sits har förbättrats avsevärt! Titta här! Jag är ju inte på en lektion, har ingen som säger till mig och ändå sitter kroppsdelarna nästan helt på rätt plats! Det krävdes nästan 100 lektioner bara, haha!

Hur går det för er med sitsen?

Kategorier allmänt

4 reaktioner till “Den lodräta sitsen

 1. När jag har varit medryttare/provridit för att bli medryttare så har jag fått beröm för min sits. Jag har ridit i 12-13 år, men minns inte när min sits blev bra. Hade en lång period problem med att jag lutade mig framåt kommer jag ihåg. Särskilt i en galoppfattning.

  Gilla

  1. Vad kul att du har en så bra sits! Det är nog en färskvara också kan jag tänka mig, det krävs många, många timmar att få till en bra sits och sedan krävs det timmar för att underhålla den 🙂

   Gilla

 2. Jättesnygg sits! Är på min 63lektion och jag är inte ens i närheten av det där! Hälarna ner är mitt största problem, har dock blivit avsevärt bättre sen jag byte lärare 🙂

  Gilla

  1. Du har 30 lektioner to go! Ingen stress! Kul att du känner att du utvecklas mer med nya läraren. Kämpa på!

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close