Sjukstuga

  
Här hemma har vi sjukstuga i soffan. Andreas har åkt på en rejäl magsjuka och varit helt däckad sedan söndags natt. Sintra håller honom sällskap i soffan och jag har fixat med vätskeersättning och blåbärssoppa.

Idag har jag jobbat med en filminspelning så det har varit fläng hit och dit i värmen och kanske för lite att äta och dricka. Så nu känner jag mig lite hängig men jag hoppas verkligen att det går över.

Jag tog ju en extra ridlektion igår men ni får vänta lite till på rapporten för nu ska jag bara vila.

Kram i solskenet!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s