Mer häst än väntat!


Här i Holland ser man hästar lite varstans. Jag blir lika glad varje gång men tyvärr är jag här på jobb och det innebär att jag inte får chansen att mysa med dessa fyrbenta varelser.

Dock så kommer det bli mer av det när jag kommer hem! Utöver ridskolan på lördagarna ska jag nämligen hjälpa till med Lorre framöver. Hans ägare har skadat sig så de närmsta veckorna ska jag hjälpa till så gott jag kan. Tyvärr är det samtidigt väldigt intensivt på jobbet nu med många projekt och mycket resor men jag det blir definitivt mer häst än vanligt framöver!

Känns superkul!

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close