Ofantligt trött


Usch, jag hoppas inte att jag är på väg att bli sjuk men både igår och idag har jag varit helt ofantligt trött. Jättetråkigt!

Har precis kommit hem från jobbet nu och slöar i soffan med Sintra en stund innan jag ska möta upp en kollega för middag på stan (puh!). Imorgon blir det ridlektion (woho) och därefter ska jag underhålla nio kunder på Summerburst (puh igen). Ska verkligen se till att komma i sängs i tid ikväll för att orka med!

Igår var jag ute hos Lorre och jag gillar honom mer om mer för varje gång vi ses. ❤️

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close