Bra smuts!


Bara hästfolk kan förstå att man är så här glad när man har tagit på sig en hel och ren tröja till stallet och väl där är nedskitad efter fem minuter! Why? För att Lorre har stått med sin mule mot min axel och bröst och bara andats och myst. Bästa känslan i världen! Det är något fantastiskt med de stunderna när man verkligen kan ”connecta” med ett djur. Och igår gjorde vi det både i boxen och i ridningen!

Ska berätta mer, jag lovar!

Kram på er ❤️

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s