Ridning i Spanien och Portugal?


I ärlighetens namn har jag inte hunnit sakna ridningen så mycket i sommar, det har varit fullt upp med jobb (har inte haft någon semester som ni har märkt) och såklart alla förberedelser till bröllopet så jag har knappt hunnit tänka på hästar. 

Men så kände jag att jag behövde ett ”break” för två veckor sedan och det finns ju inget bättre än ett par timmar i stallet! Och nu vill jag ju bara rida varje dag!

(Jag vet att ni inte har fått någon rapport än men det kommer)

Nästa lördag gifter vi oss äntligen (jag har  dock inte förstått det än…) och därefter har vi fyra veckors smekmånad att se fram emot (det har jag förstått! Hehe)! Vi ska bila ner till Spanien och Portugal och nu undrar jag om ni har några tips på härliga platser att besöka och rida på? Andreas ska ju gå sin intensivkurs nu i helgen och jag hoppas att han kommer bli lika hästbiten som jag!

Vi söker platser där man kan kombinera lektiner med uteritter (att få galoppera längs en öde strand vore ju magiskt!). 

Annons
Kategorier allmänt

4 reaktioner till “Ridning i Spanien och Portugal?

 1. Så nyfiken på hur det går för Andreas. Hade själv tänkt gå kursen på Färingsö men osäker på om ryggen klarar så intensiv ridning. Fick glädjebesked häromdagen att jag fått en återbudsplats till nybörjarkurs på Enskede i nov. Läääääängtar! Jag har blivit hästgalen. Igen😍

  Gilla

  1. Jag ska fråga honom om han vill gästblogga och berätta hur det var 🙂 Stort grattis till ridskoleplatsen och till hästintresset! Finns ju inget bättre, eller hur?!

   Gilla

 2. Jag har många gånger dregglat över ridresor på http://www.horsexplore.se – bland annat i Portugal. Där kan du nog få en hel del uppslag på bra ställen att rida på 😀

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close